Tuesday, 16 October 2012

Naturactor

Posted by emma siti at 19:46 0 comments
FOUNDATION NATURACTOR COVER FACE

Assalamualaikum & hai para pengunjung blog emmasiti Collection (ec)...
Terima kasih sudi mengunjungi blog cik ec ni..
harini cik ec nk memperkenalkan satu produk foundation yang sangat bagus dan cik ec sendiri telah mencubanya... memang superb hasilnya..~
Produk yang cik ec maksudkan ialah Naturactor cover face..

APA ITU NATURACTOR FOUNDATION?
 

Bedak asas yang berasaskan tumbuhan organik (japanese white flower).
Bedak asas ini keluaran meiko cosmetic Inc.
Anda akan kelihatan cantik dan menawan.

Dalam sekelip mata seperti artis ataupun model. 

 
KELEBIHAN NATURACTOR COVER CREAM
  • Anti kilauan / tidak berminyak.
  • 100% menutupi pegmentasi, parut, cela, jerawat, dan noda hitam
  • Ringan dan lembut pada kulit seakan-akan anda tidak memakainya
  • Melindungi kulit dari sinar uv yang menyebabkan pigmentasi
  • Senang digunakan dan tidak melekit
  • Bertahan hingga 12 jam, berbanding bedak biasa hanya 1 jam.
  • Tidak menutup pori-pori
  • Sering digunapakai oleh makeup artis professional
  • Anti kilauan / tidak berminyak.
Impikan kulit yang gebu, licin dan berseri-seri tanpa memakai botox? Lupakan sahaja bedak asas atau krim yang mengandungi bahan kimia yang merbahaya yang boleh menyebabkan kanser!!!!Satu anugerah teragung dalam dunia kecantikkan.....

Antara pengguna produk ini adalah :-
Mak andam atau pak andam
Make up artis

Ada 10 pilihan yang boleh dipilih mengikut jenis kulit
FOUNDATION NATURACTOR COVER FACE
RM 35.00 + postage (RM 5 Semenanjung/ RM9 Sabah/Sarawak) 

Foundation ini boleh digunakan selama 6 bulan hingga 1 tahun.

lagi satu yang paling penting.harga yang berbaloi.student pun boleh beli....
pilihan warna:
1) 130 - White skin color (normally) - Chinese skin (Lightest)
2) 140 - White skin color (normally) - Chinese skin (Lighter)
3) 141 - White skin color (normally) - Chinese skin (Light)
4) 150 - Tanned Brown (Hitam manis) skin color (normally) - Indian skin (Darker)
5) 151 - Tanned Brown (Sawo matang) skin color (normally) - Malay skin (Natural)
6) 152 - Dark skin color (normally) - Indian skin (Dark)
7) 153 - Dark skin color (normally) - Indian skin (Darkest)
8) 161 - Additional Foundation (Yellow)
9) 171 - Acne skin / scarred (Green)
10) 181- Additional Foundation (White) – Eyebase/ Make-Up base/ Highlight


Kepada sesiapa yang nak bertanya soalan atau order boleh emailkan order anda ke emmasiticollection@gmail.com


Sunday, 14 October 2012

Story about my Lovely BestFriend

Posted by emma siti at 22:42 0 comments
Hi alls..~ Cik ec nk story sikittt pasal bestfren Cik ec mase keje dulu.. bestfren Cik ec ni kire merangkap bos Cik ec jugaklah.. so, slalulah jugak bos Cik ec ni jmpe orang2 bank.. mase tuu bestfren Cik ec ni mmg xmakeup langsung.. Bile bos besar suruh makeup sikit2 bestfren Cik ec risau klau allergic sbb kulit die jenis sensitif.. Nak dipendekkan cerita, mase bestfren Cik ec ni kawin, seriously cantik sangat.. mmg lain sangat ngan biasa.. After kawin, bestfren Cik ec ni pn mula mendalami bidang make up.. Now die dah mahir bermakeup n dijadikan salah satu income dgn membuat free lance makeup...~ Yang bestnye, Bestfren Cik ec ni gunakan FOUNDATION NATURACTOR sbg asas make up tauuu!!
::Credit to My LOvely FreN, Sofia Hanim Zainal::

Zaman Dolu-dolu

Really cantik..~

Gojess..~

Natural

Elegant

LoVeLy BeauTy

 Client yang dimakeupkan oleh Puan Sofia



Add caption

Friday, 12 October 2012

Nenek dan Makcik pon boleh....

Posted by emma siti at 23:17 0 comments
Haa.... mesti terkezut tgk tajuk kan...~ Ape salahnye klau nenek dan makcik2 nak melaram kan...~ janji hasilnya memuaskan...~ ^_^


Artis yang menggunakan Naturactor

Posted by emma siti at 10:36 0 comments
Taraaa...~ Cik ec nk bgtau ni... Sebenarnya Naturactor memang telah digunakan oleh artis-artis dan para mak andam untuk solekan pengantin. so, tak rugi kalau anda memilikinya..


 

emmasiti collection Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting